‘Harmonie’ viert 100-jarig bestaan tijdens de braderie

Op zaterdag 18 augustus vond de Stolwijkse braderie plaats. Muziekvereniging ‘Harmonie’ was erbij om haar 100-jarig bestaan te vieren.

Om 11:00 uur werd het eerste exemplaar van het jubileumboek overhandigd aan de voorzitter, dhr. Verdoold. Vervolgens overhandigde de voorzitter een exemplaar aan het erelid van de vereniging, dhr. Boer. Dit gebeurde in aanwezigheid van RTV-Krimpenerwaard en belangstellenden, waaronder heel wat leden van de vereniging.

De gehele dag was het gezellig druk bij de kraam. Er werden jubileumboeken en Bergo-koeken verkocht en er werd met veel enthousiasme gekegeld. Verder trad de Harmonie tweemaal op het dorpsplein op.

Een ieder die langskwam bij onze kraam zeggen we hartelijk dank!

Zie onderstaande foto’s die door RTV-Krimpenerwaard zijn gemaakt, voor een indruk van deze dag.