‘Harmonie’ flyert in Stolwijk

Een dezer dagen valt er bij de Stolwijkers een flyer van de ‘Harmonie’ door de bus. De vereniging vraagt uw aandacht voor het volgende.

Allereerst biedt ‘Harmonie’ Stolwijk een muziekcursus (Algemene Muzikale Vorming) voor de kinderen van groep 4 en 5 van de basisschool. Ook oudere kinderen zijn van harte welkom. Tijdens het eerste jaar leren de kinderen noten lezen, blokfluit en andere instrumenten bespelen en leren ze om ritmes te maken met slagwerkinstrumenten. In het tweede jaar wordt de cursus vervolgd met het vormen van een klein jeugdorkest waarbij de kinderen op verschillende muziekinstrumenten spelen en leren om samen te spelen. Na deze twee jaar kunnen de kinderen individueel of in een klein groepje op muziekles bij een bevoegde muziekdocent.

Verder vraagt de ‘Harmonie’ aandacht voor een bijzondere workshop. Op zaterdag 10 november wordt er speciaal ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de vereniging een percussie workshop georganiseerd. Tijdens deze workshop leert u trommelen op alledaagse dingen die in en om het huis zijn te vinden. Met afsluitend een optreden. Aanmelden kan voor 25 oktober via: harmoniestwolijk100jaar@gmail.com

Tot slot kunt u in de flyer lezen dat de ‘Harmonie’ nog jubileumboeken in de verkoop heeft. Bent u nog niet in het bezit van dit mooie, hardcover, gebonden boek vol met foto’s, dan kunt u deze nog kopen voor €25,00. Mail uw gegevens naar harmoniestolwijk100jaar@gmail.com of bel 0182-343149.