Jubileumboek en braderie – 18 augustus 2018

100 jaar muziekvereniging Harmonie

Op 16 augustus 2018 is het honderd jaar geleden dat muziekvereniging Harmonie Stolwijk werd opgericht. In het kader van dit eeuwfeest is een jubileumcommissie in het leven geroepen, die in 2016 is samengesteld.

Als commissie is onder andere het idee geopperd om een jubileumboek uit te geven over deze periode. Na twee jaar bezig te zijn geweest, komt op de dag van de braderie het jubileumboek uit. Het resultaat van het boek bestaat uit een schitterend fullcolour jubileumboek van meer dan 100 pagina’s. De historie is op een leuke manier gepresenteerd met onder andere een heleboel foto’s.

Zaterdag 18 augustus wordt het jubileumboek om 11:00 aangeboden aan de voorzitter, Peye Verdoold. Dit gebeurt op de braderie bij de kraam van de muziekvereniging. Daarna start de verkoop van het boek. Het boek is verkrijgbaar voor €25,00. Ook kunt u het boek aanvragen bij de jubileumcommissie door een van de dames aan te spreken: Anita, Carla, Lianne, Margo, Marjolein, Mieke of Zwanie. Uiteraard kunt u ook mailen naar harmoniestolwijk100jaar@gmail.com.

Tijdens de braderie kunt u niet alleen voor het jubileumboek terecht bij de muziekvereniging. Ook de kegelbaan wordt weer opgezet, zoals vroeger gebeurde. Daarnaast zijn de overheerlijke jubileumkoeken, stroopkoeken van bakker Blanken, weer te koop.

We hopen u graag te ontmoeten op 18 augustus, zodat we met u het 100-jarig bestaan kunnen vieren! Tot slot: een woord van dank voor de dames van de jubileumcommissie voor het maken van het jubileumboek! We kijken uit naar het resultaat!