Krimpenerwaard in Beweging

Zaterdag 9 september a.s. organiseert de Rabobank de Krimpenerwaard in beweging.
Als u onze vereniging wil steunen,  dient u nummer 100 door te geven.

De Rabobank meldt in het persbericht het volgende:

“Wij hebben de aanmelding van jouw vereniging, stichting of school voor Krimpenerwaard in Beweging ontvangen. Dit jaar hebben weer vele verenigingen, stichtingen en scholen zich opgegeven! Leuk dat ook jullie meedoen!

Op onze website www.KIB2017.nl is alle informatie over de fiets- en wandelroutes, de Kabouterroute, de Survivaltocht en het Horecaplein te vinden. Op de website onder ‘Deelnemerslijst’ staat de lijst met deelnemende verenigingen met hun deelnemersnummer. Geef dit nummer door aan diegenen die voor de vereniging, stichting of school gaan fietsen en/of wandelen!

Daarnaast staan op deze site posters, flyers en een social media toolkit voor Krimpenerwaard in Beweging. Deze promotiemiddelen kun je gebruiken om binnen de vereniging, stichting of school reclame te maken voor Krimpenerwaard in Beweging om zo de leden in actie te laten komen.

Scholen
Om de doorstroom op de Kabouterroute en Survivaltocht zo goed mogelijk te laten verlopen, inventariseren wij begin september het aantal kinderen dat voor de school gaat bewegen. Bij hoge aantallen zullen er groepsformulieren gemaild worden, waarop de kinderen zich alvast kunnen inschrijven. Eventueel zal er nog een starttijd aan de school gekoppeld worden, als er veel scholen gezamenlijk gaan lopen.

Wij wensen jullie veel succes met het mobiliseren van deelnemers voor de vereniging, stichting of school. Graag tot ziens op 9 september!”