Muziekvereniging ‘Excelsior’ viert haar 125-jarig bestaan

Muziekvereniging ‘Excelsior’ viert dit jaar ook een bijzonder jubileum, namelijk haar 125-jarig bestaan. Op deze plaats feliciteert muziekvereniging ‘Harmonie’ Stolwijk de zustervereniging van harte met het behalen van deze bijzondere mijlpaal en wenst de vereniging nog vele muzikale jaren toe!

Deze bijzondere mijlpaal wordt aanstaande zaterdag, 13 oktober 2018, gevierd met een jubileumconcert in de sporthal van De Drie Maenen in Ouderkerk aan de IJssel. Aan dit concert hopen bijna alle zustermuziekverenigingen uit de Krimpenerwaard deel te nemen.

Ook de ‘Harmonie’ hoopt zaterdagavond haar medewerking te verlenen aan dit bijzondere jubileumconcert tijdens het avondprogramma.

Wilt u 10 muziekverenigingen uit de Krimpenerwaard horen spelen? Kom dan zaterdag naar het concert. Het middagprogramma is van 15:00 tot 17:30 uur met onder andere een gezamenlijk optreden van de jeugdleden van de muziekverenigingen. De zaal gaat open 14:30 uur. Het avondprogramma is van 19:30 tot 23:00 uur met onder andere het optreden van de ‘Harmonie’. De zaal gaat open om 19:00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van muziekvereniging ‘Excelsior’. www.excelsiorouderkerk.nl

Graag tot ziens in Ouderkerk aan de IJssel!