Donateurs en sponsors

De vereniging besteedt geld aan onder andere de onderhoud en aanschaf van instrumenten, het opleiden van leerlingen en  het organiseren van concerten. U kunt ons hierbij helpen door donateur of sponsor te worden en ons daarmee financieel te ondersteunen.

Donateur
U kunt donateur worden door € 10,00 over te maken op bankrekening
NL04 RABO 0361 4510 83 t.n.v. Muziekvereniging ‘Harmonie’ Stolwijk. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden, zodat wij u kunnen uitnodigen voor onze speciale activiteiten! Als u donateur bent geworden, ontvangt u een toegangskaart voor twee personen voor het Jubileumconcert.

Gift
Een vrijwillige gift is altijd van harte welkom. Deze kunt u overmaken op bankrekening NL04 RABO 0361 4510 83 t.n.v. Muziekvereniging ‘Harmonie’ Stolwijk.

Sponsor
Voor ondernemers en bedrijven bestaat de mogelijkheid om zich als sponsor aan Muziekvereniging “Harmonie” Stolwijk te verbinden. Dit kan in de vorm van sponsoring op langere termijn. Daarnaast kan gekozen worden voor projectsponsoring, zoals sponsoring van concerten of de aanschaf van instrumenten. Voor iedere vorm van sponsoring geldt dat de invulling van de tegenprestatie door de ‘Harmonie’ maatwerk is, wat in overleg met de sponsor wordt bepaald. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Anita de Vries.
Telefoonnummer: 0182-343149, E-mail: mailanitadevries@gmail.com

Eén gedachte op “Donateurs en sponsors

  1. Pingback: choosing not to take tamoxifen

Reacties zijn gesloten.