Activiteiten

Muziekvereniging ‘Harmonie’ Stolwijk bestaat in 2018 100 jaar! Deze mijlpaal willen we gedurende het hele jaar met u vieren.

In maart zullen er twee Jubileumuitvoeringen gehouden worden waarin het jubileumjaar feestelijk geopend zal worden.

Daarna volgt er een Oranjeconcert in samenwerking met andere muziekverenigingen uit de regio.

Na het grote succes van het vorige jaar zal er ook in het jubileumjaar een concert voor de kinderen uit Stolwijk en omstreken georganiseerd worden. Tijdens dit Kinderconcert willen we de kinderen een muzikale ochtend bezorgen en daarnaast op een laagdrempelige wijze kinderen in contact brengen met muziek.

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij ook tijdens het jubileumjaar bij belangrijke bijeenkomsten aanwezig zijn. We verzorgen de aubade op Koningsdag en spelen tijdens Dodenherdenking bij het monument in Stolwijk.

Er zullen nog diverse andere muzikale activiteiten georganiseerd worden.

Kijk voor alle recente data op de agenda!